ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καθολική αποδοχή από τους καταστηματάρχες η πρωτοβουλία του ΕΣΡ για την ανοιχτή έκθεση αυτοκινήτων στα πλαίσια του speed sector. Σε έρευνα, με γραπτά ερωτηματολόγια, που πραγματοποίησε ο Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου, για την άποψη των καταστηματαρχών των πεζοδρόμων που πραγματοποιείται η ανοιχτή έκθεση αυτοκινήτων, ως παράλληλη δράση με το speed sector υπό την αιγίδα του συλλόγου, τα αποτελέσματα ήταν κατι παραπάνω από ικανοποιητικά και αισιόδοξα!

Το σύντομο ερωτηματολόγιο περιείχε τρεις ερωτήσεις που συμπυκνώνουν την άποψη των καταστηματαρχών για εκδηλώσεις στο εμπορικό κέντρο της πόλης μας.

Στην ερώτηση «Πως βλέπετε την το event της υπαίθριας έκθεσης αυτοκινήτων στον πεζόδρομο;» Θετικά απάντησε το 100% των ερωτηθέντων.

Στην ερώτηση «Πως θα αντιμετωπίζατε την επανάληψη μιας ανάλογης δράσης; Θετικά απάντησε το 100% των ερωτηθέντων.

Και στην ερώτηση «Θεωρείτε ότι τέτοιες δράσεις ωφελούν ή ζημιώνουν την αγορά;». Ωφελούν απάντησαν το 95% των ερωτηθέντων.

Μάλιστα πολλοί καταστηματάρχες, σε σχόλια τους, προέτρεψαν και προσβλέπουν στην συνέχιση των δράσεων, που δίνουν ζωντάνια και προσελκύουν κόσμο στην εμπορικό κέντρο της Ρόδου.

Ο Εμπορικός σύλλογος λαμβάνοντας το ξεκάθαρο  μήνυμα, θα συνεχίσει την προσπάθεια για τη δημιουργία επωφελών για το τοπικό εμπόριο δράσεων.